Professionele Wordpress website laten maken?

Wordpress website laten maken

Geen enkel bedrijf is hetzelfde - en jouw website verdient dezelfde behandeling.

Eenvoudig zelf te bewerken

Jouw website kun je zelf bijhouden - geen fratsen. Lukt het niet? Dan leggen we het je uit.

Betaalbare WordPress websites

Een mooie website moet voor elk budget toegankelijk zijn. Geen enorme tarieven, geen verrassingen.

Waarom een WordPress website laten maken?.

WordPress website laten maken

Veiligheid, flexibiliteit en SEO-vriendelijkheid – dit zijn geweldige pijlers voor iedere website. Hoe goed jouw site hierop scoort, is grotendeels afhankelijk van de CMS die je verkiest. Tegenwoordig is circa 30% van de sites gebouwd met WordPress. Waarom? Omdat het veiligheid, flexibiliteit, SEO-vriendelijkheid en nog veel meer te bieden heeft. Wil jij een WordPress site laten maken? Wij vertellen je graag meer!

Wat is WordPress?

WordPress website laten maken? Dan geniet je van een site die flexibel is en eenvoudig aan te passen is. Je zult je vrij voelen om hier en daar zelf dingen aan te passen wanneer dat nodig is. Deze CMS zorgt ervoor dat jouw website content gemakkelijk gevonden wordt in Google. Het is betrouwbaar, biedt ontelbaar veel mogelijkheden en innoveert sneller dan je met je ogen kunt knipperen. Jouw site is altijd bij de tijd.

De voordelen van WordPress

WordPress staat niet stil. Met gemiddeld acht updates per jaar weet je zeker dat je site altijd op de snelste en veiligste manier werkt. Deze CMS is zeer gebruiksvriendelijk en is een open source. Bovendien zijn er duizenden plug-ins verkrijgbaar, waarvan de meeste gratis zijn. De mogelijkheden met WordPress zijn dus zo goed als oneindig.

Een greep uit onze klanten:

Leuk bedrijf. Nemen echt de tijd voor je en begrijpen waar je behoefte ligt, als het gaat om het presenteren van jouw onderneming, zoals in ons geval door middel van de website.

Fijne mensen met kennis van zaken. Doen meer dan ik verwachte. Geen aangeleerde maniertjes om indruk te maken maar gewoon kwaliteit leveren.

Erg tevreden over de communicatie en hulp die ik krijg bij het opstarten van mijn webshop. Ze zijn goed te bereiken en helpen je met veel geduld verder. Wat ik erg praktisch vind is dat je zelf een afspraak met locatie kan invullen.

WordPress website laten maken

Pakket Basis Website

Wordpress i.c.m. Elementor
495
  • Keuze uit honderden lettertypen
  • Keuze uit diverse pagina indelingen
  • Kies je eigen kleuren combinatie(s)

Pakket Plus Website

Wordpress i.c.m. Elementor + Technische SEO
795
  • Website ontwerp op maat
  • Technische SEO optimalisatie
  • één correctie ronde
Populair

All-in Website Pakket

Wordpress i.c.m. Elementor + Technische SEO + Monitoring en aanpassingen na 3 en 6 maanden
1195
  • Website ontwerp op maat
  • Technische SEO optimalisatie
  • 3 SEO content pagina's
  • twee correctie rondes

Zonder zorgen een WordPress site laten maken

Doordat zo veel plug-ins gratis zijn bij WordPress en WordPress zelf vrij eenvoudig werkt, is een site met deze CMS met een relatief laag budget op te zetten. Tegelijkertijd is er wel ontzettend veel mogelijk. Omdat het een open source CMS betreft, ben je bovendien na de bouw van de site niet afhankelijk van ons. Zelf content en afbeeldingen aanpassen, is namelijk een fluitje van een cent.

Een WordPress website laten maken? Je mag dan verwachten dat deze qua lay-out en gebruiksgemak aan al je wensen voldoet en er professioneel uitziet. We zorgen er daarnaast voor dat de lay-out van de website past bij de visie van je bedrijf.
Door een WordPress website te laten maken, bespaar je bovendien veel tijd, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf.

Maak kennis met Webplace4u

WordPress website laten maken? Dat is onze specialisatie! Daarnaast gaan we graag voor je aan de slag met WooCommerce in geval je een webwinkel wilt opzetten. Wij zorgen voor een SEO-geoptimaliseerde website met responsive design, waardoor jij eenvoudiger via Google gevonden wordt.

Bij Webplace4u vinden we transparantie, eerlijkheid en een persoonlijke benadering belangrijk. Daarom starten we ieder project altijd met een persoonlijke kennismaking. Zo kunnen wij een WordPress website maken die perfect op jouw wensen aansluit. Zie jij een samenwerking wel zitten? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan graag voor je aan de slag.