Basic

Basic website pakket

Lanceer jouw online aanwezigheid met ons Basic website-pakket!

Klaar om jouw merk digitaal op de kaart te zetten zonder de complexiteit van een uitgebreide website? Ons Basic website-pakket is precies wat je nodig hebt! Ideaal voor het creëren van krachtige landingspagina’s of compacte websites van 1 à 2 pagina’s, biedt dit pakket de perfecte combinatie van eenvoud, flexibiliteit en effectiviteit.

Waarom kiezen voor ons Basic website-pakket?

  • WordPress Basis: Jouw website wordt gebouwd op het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS ter wereld, WordPress. Waardoor je verzekerd bent van een solide basis voor jouw online aanwezigheid.

  • Elementor flexibiliteit: Met Elementor, Elementor Pro, en Elementor Ultimate tillen we het ontwerp van jouw website naar een hoger niveau. Geniet van ongekende flexibiliteit en pas elk aspect van je website aan om perfect aan te sluiten bij jouw visie.

  • Contact-/Leadformulier inbegrepen: Elk Basic website-pakket komt met een geïntegreerd contact- of leadformulier, zodat bezoekers gemakkelijk met je in contact kunnen komen. Een essentiële tool voor het genereren van leads en het stimuleren van engagement.

  • Afgestemd op jouw huisstijl: Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van je website naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Van kleurenschema’s tot lettertypen, jouw website wordt een verlengstuk van jouw merkidentiteit.

Start vandaag nog!

Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil uitbreiden, ons Basic website-pakket biedt alles wat je nodig hebt om indruk te maken op jouw doelgroep. Laat geen ruimte voor compromissen als het gaat om jouw online aanwezigheid. Kies voor kwaliteit, flexibiliteit en stijl.

Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een indrukwekkende, professionele online aanwezigheid. Met ons Basic Website-pakket is jouw succes slechts een klik verwijderd!

vanaf €495,-

Binnen 14 dagen online!

Kennismaken?

Laten we bellen! Plan nu een gesprek in onze online agenda en wie weet spreken we elkaar vandaag nog. 

Contact