Basic webshop

Basic webshop Pakket

Wilt u uw eigen online winkel starten? Ontdek het Basic webshop pakket van Webplace4u en start eenvoudig uw e-commerce website. Dit pakket biedt alle essentiële functies die u nodig heeft om online te gaan verkopen.

Lanceer jouw online winkel met het Basic webshop pakket van Webplace4u!

Sta je te popelen om jouw producten online aan te bieden en jouw e-commerce ambities waar te maken? Webplace4u presenteert met trots het Basic webshop pakket, speciaal ontworpen voor ondernemers die een efficiënte en effectieve start willen maken in de online verkoop. Dit pakket, gebaseerd op de solide basis van WordPress en verrijkt met de veelzijdigheid van WooCommerce, biedt een perfecte springplank voor jouw e-commerce avontuur.

Ontdek de voordelen van ons Basic webwinkel pakket:

  • WooCommerce integratie: Duik in de e-commerce wereld met WooCommerce, de topkeuze voor WordPress webwinkels. Deze krachtige plugin biedt alles wat je nodig hebt om jouw producten online te verkopen, beheren en te laten groeien.

  • Naadloze betalingsintegraties: Met koppelingen aan Mollie, iDEAL, en andere betaalproviders, biedt jouw webwinkel een breed scala aan betalingsopties. Dit zorgt voor een soepele afrekenervaring voor jouw klanten en vergroot de kans op succesvolle transacties.

  • Automatische facturatie en klantcommunicatie: Elk Basic webwinkel pakket is uitgerust met een systeem voor automatische facturatie in PDF-formaat en het versturen van bevestigingsmails. Dit garandeert een professionele en efficiënte afhandeling van elke bestelling.

  • Flexibel en aanpasbaar ontwerp met Elementor: Jouw webwinkel wordt niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk dankzij de flexibiliteit van Elementor. Pas elk aspect van jouw webwinkel aan om naadloos aan te sluiten bij jouw huisstijl en merkidentiteit.

Waarom kiezen voor Webplace4u?

Bij Webplace4u geloven we in het bieden van oplossingen die zowel praktisch als esthetisch zijn. Ons Basic webwinkel pakket is de ideale keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, schaalbare en visueel aantrekkelijke online winkel. Of je nu enkele producten wilt aanbieden of de basis wilt leggen voor een uitgebreidere e-commerce site, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Begin vandaag nog met jouw webwinkel!

Het Basic webwinkel pakket van Webplace4u is jouw eerste stap naar een bloeiende online business. Laat de technische complexiteit aan ons over en focus je op wat echt telt: het laten groeien van jouw onderneming. Neem contact op met Webplace4u en laat ons samen werken aan een webwinkel die jouw wensen overtreft.

vanaf €795,-

Snel online in overleg.

Kennismaken?

Laten we bellen! Plan nu een gesprek in onze online agenda en wie weet spreken we elkaar vandaag nog. 

Contact