Plus

Website Plus Pakket

Versterk jouw online aanwezigheid met het Plus website-pakket

Klaar om jouw producten of diensten niet alleen online te presenteren, maar ze echt te laten schitteren? Ons Plus website-pakket bouwt voort op de solide basis van ons Basic-pakket en breidt deze uit met nog meer functies en mogelijkheden, speciaal ontworpen voor bedrijven en ZZP’ers die een stap verder willen gaan.

Wat maakt het Plus website-pakket zo speciaal?

  • Meerdere Pagina’s: Terwijl het Basic-pakket perfect is voor compacte sites, biedt ons Plus-pakket de mogelijkheid om meerdere webpagina’s te creëren. Dit betekent meer ruimte voor het uitlichten van al jouw producten of diensten, elk met hun eigen unieke pagina om jouw aanbod in detail te presenteren.

  • Uitgebreide Contactopties: Wij begrijpen dat communicatie met jouw klanten essentieel is. Daarom bevat dit pakket diverse contactopties, waaronder geavanceerde contactformulieren, live chat functionaliteiten en de integratie van sociale media, om ervoor te zorgen dat jouw klanten jou altijd kunnen bereiken.

  • Blog/Artikel Functie: Blijf verbonden met jouw doelgroep en vestig jezelf als een autoriteit in jouw vakgebied met de blog- of artikelfunctie. Deel waardevolle inzichten, nieuwsupdates of gedetailleerde productinformatie om engagement en terugkerend bezoek te stimuleren.

Breng jouw bedrijf naar het volgende niveau

Het Plus Website-pakket is ideaal voor ondernemers die hun online aanwezigheid serieus nemen en optimaal willen profiteren van alles wat online marketing te bieden heeft. Met meer pagina’s, uitgebreide contactopties en de kans om door middel van content jouw expertise te delen, zet je een krachtige stap vooruit in het versterken van jouw online aanwezigheid.

Ben je klaar om jouw producten of diensten op een dynamische en uitgebreide manier te presenteren? Kies dan voor ons Plus website-pakket. Neem contact met ons op en laten we samen werken aan een website die niet alleen voldoet aan jouw wensen, maar deze zelfs overtreft.

vanaf €795,-

Snel online in overleg.

Kennismaken?

Laten we bellen! Plan nu een gesprek in onze online agenda en wie weet spreken we elkaar vandaag nog. 

Contact