Tijd om je website echt aan te pakken

Tijd om je website echt aan te pakken

Een goede website is geen vanzelfsprekendheid

Je hebt als succesvol ondernemer vast een mooie website. En als je het helemaal goed doet, heb je SEO toegepast waardoor je online ook nog eens goed zichtbaar bent. Dat is geregeld, nu kun je je volledig bezighouden met je bedrijf en je klanten. Zou je zeggen. Een levensgevaarlijke gedachte vinden wij. Want wat gebeurt er als je website ineens minder bereikbaar is, trager wordt of wanneer bepaalde pagina’s niet meer werken? En nog erger: wat doe je wanneer kwaadwillenden jouw website hacken en al je klantgegevens op straat belanden?
Een goede website voldoet aan een aantal cruciale zaken. Natuurlijk moet deze er fancy uitzien en online goed te vinden zijn. Er komt echter veel meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan zaken als veiligheid, gebruiksgemak, en afstemming op de gewenste doelgroep. Webplace4U begrijpt dit als geen ander en helpt jou aan online zichtbaarheid, veiligheid en succes. Zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Voorkom digitale inbraak

De cijfers zijn schrikbarend: het blijkt dat in een tijdsbestek van 36 uur zo’n 14 miljoen aanvallen plaatsvinden op 1,6 miljoen WordPress websites. Dit gebeurt vanuit 16.000 ‘aanvalslocaties’. Als we dit plat slaan, betekent dit dat elke website bijna 6 keer wordt aangevallen. Per dag! Digitale inbrekers zijn overal en worden steeds brutaler. Wij werken daarom met de meest geavanceerde tools en maatregelen om de inbrekers buiten te houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Altijd veilige verbindingen en benodigde SSL-certificaten
  • Uitsluiten van zwakke wachtwoorden
  • Blokkeren bij teveel foute inlog-pogingen
  • Slimme technologie die ervoor zorgt dat bots geen toegang hebben tot je website

Deze en andere maatregelen hebben ervoor gezorgd dat van ruim 500 Webplace4U-klanten, er slechts één te maken kreeg met een succesvolle hack. En dat in een periode van 3 jaar. Hier zijn we ontzettend trots op en het onderstreept onze enorme focus op digitale veiligheid.  

Design en inhoud

Natuurlijk dient je website er uitnodigend uit te zien en de juiste boodschap over te brengen. Op deze manier blijft de bezoeker langer hangen, vindt hij wat hij zoekt en neemt je webconversie toe. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het design en de inhoud van je website. Denk maar eens aan:

  • Logische opbouw en intuïtief gebruik
  • Herkenbaarheid van je bedrijf en/of product
  • De klant ziet direct waar hij een afspraak, offerte of bestelling regelt
  • De teksten zijn afgestemd op de gewenste doelgroep
  • Passende afbeeldingen en video’s  
  • Geschikt voor desktop, laptop, tablet en telefoon

Deze en andere zaken nemen wij standaard mee wanneer we een website bouwen of optimaliseren. Een prettige online ervaring van jouw klant helpt jou uiteindelijk aan meer opdrachten. Het is onze stellige overtuiging en het wordt voortdurend bevestigd door onze klanten.

Voornemen 2022

Heb je nog een goed voornemen voor het nieuwe jaar te vervullen? Denk dan eens aan een goede, mooie en veilige website! Deze is namelijk cruciaal voor je online succes én veiligheid. Webplace4u levert veel meer dan een standaard product. Wij nemen die extra stap om je de 100% passende website te leveren, die jou ook nog eens meer klanten en opdrachten oplevert. Gegarandeerd.

Hebben we je interesse gewekt? Wacht dan niet langer en neem hier de eerste stap!